Vacatures

Wil je een beter zicht hebben over hoe onze residenties eruit zien? Kijk dan eens snel naar ons clipje die we speciaal voor jou hebben gemaakt.

In het eerste deel zal u ons hotel kunnen zien. De eerste scène toont de hotel kamer vervolgens gaan we verder naar de badkamer. Al onze kamers hebben de zelfde stijl zodat we bij iedereen dezelfde aangename huiselijke sfeer kunnen creëren.

Daarna gaan we verder naar onze volgende residentie, de appartementen. De indelingen van de appartementen zijn ongeveer over het zelfde maar de inwoners mogen hun woonst zelf aankleden naar hun smaak. Wij zoeken nog mensen die de administratie van deze woonsten wilt doen en dan ook de nodige stappen onderneemt als er voorvallen zijn. Ook voor dit departement zoeken we nog een hygiënisch verantwoordelijke. Een extra dienst die wij leveren is de showcook die je kan reserveren voor een gezellig avondje met vrienden. Hij kan jullie ten dienst staan in uw eigen keuken of in de gemeenschappelijke keuken in het gebouw.

Als laatste ziet u ons bed and breakfast. Hier zoeken we een gastheer of vrouw. Deze persoon regelt alle boekingen en ontvangt de gasten. Er wordt ook van hen verwacht dat ze hier en daar ook een handje bij steken. Zoals in de keuken of om de kamers terug in orde te maken.

Written by